Com ajuda l’ Osteopatía en afectacions abdominals

Osteopatia abdominal

Les primeres tècniques viscerals foren descrites per Thure Brandt i Staffer. L’osteopatia visceral es una disciplina que va tenir el seu inici a França, siguent avui en dia practicada en tots els països on l’osteopatia ocupa un lloc privilegiat en el mon de la salud.

Les visceres i els òrgans interns del cos huma, tenen una relació directa amb la unitat funcional.

Les fascias, a través del sistema de sustentació, van a anar unides a l’estructura, sol·licitant el pla múscul esquelètic i a nivell reflecteixo van a tenir relació des dels focus *irritativos vertebrals sobre les diferents estructures viscerals i orgàniques.

Causes de lesió visceral:

 

  • lesions vertebrals
  • operacions quirurgiques
  • hàbits alimentaris
  • infeccions

 

La bona funció d’una víscera està unida a la seva mobilitat fisiològica, a la seva bona vascularització i a la seva correcta innervació, que afecten la seva superfície de lliscament creant adherencieas i alteracions d’elasticitat, alterant al moviment i fisiologia tant dels òrgans com de les vísceres el diagnòstic i tractament visceral va enfocat a les superfícies de lliscament, membranes que envolten les víscera

Si hi ha alguna alteració a la zona afectada es va a ressecar la membrana produint adherencieas i alterant la lubrificació i funcionament normal de l’òrgan.

S’acostuma a dir que les visceres poden presentar transtorns reversibles funcionals o irreversibles orgànics, i que la osteopatia es dedica als transtorns funcionals. Però, de fet, és molt més complexe que tot això, ja que existeixen estats mixtes on transtorns funcionals i orgànics es barregen.

Síndrome premenstrual:

 

Durant la vida reproductiva de la dona, la seva salut està altament determinada per l’equilibri de les seves hormones sexuals: Estrògens i progesterona. Quan aquestes es desequilibren poden aparèixer problemes com pèrdua del desig sexual, menstruacions irregulars o abundants, fibromes, quists de pit, endometriosi, infertilitat, síndrome premenstrual, retenció d’aigua i augment de pes, entre ells.

Deixeu un comentari