Síndrome del piramidal en l’ esportista

Hi ha diferents causes que poden produir aquesta disfunció del piramidal, que es caracteritza per un fort dolor a la natja, que fins i tot pot crear els símptomes d’una ciàtica, (encara que és una ciàtica falsa), ja que aquest nervi gruix passa per sota d’aquest múscul.

Una primera causa pot ser només per l’excessiu ús del complex muscular del gluti, afegit a un descans inadequat. Això crea una irritació fascial que bloqueja la lliure circulació de la sang, creant un cercle viciós del múscul afectat. La causa de la irritació del múscul que pateix és per no poder eliminar les toxines creades del metabolisme energètic. Hem de reduir i alliberar tot el sistema vascular de la zona d’aquesta manera trencarem aquest cercle viciós, i s’alliberessin les toxines amb més rapidesa i la recuperació serà un èxit.

sindrome-piramidal-esportista

Una altra causa pot estar relacionada amb una disfunció del sacre. Aquest produirà una anomalia en el recorregut normal del múscul. En aquest cas podríem dir que el múscul està massa estirat per una funció normal, produint un patiment en el seu treball arribant en casos extrems a tenir dificultat fins i tot al caminar.
El nostre treball serà reduir amb les nostres tècniques la disfunció del sacre juntament amb una relaxació de totes les cadenes musculars que puguin afectar a la lliure funcionalitat del sacre, “columna, abdomen, extremitats”.

Aquest article és gràcies a l’atenció que he pogut donar a la meva pacient amb aquest símptoma. La seva causa a estat multifactorial (la més comuna), és a dir un excés de treball muscular afegit a una disfunció del sacre. Com també per a totes les persones amb aquest tipus de problemes i a les persones que han confiat en la nostra manera de treballar amb aquest i altres tipus de problemes.

Deixeu un comentari