Opinions de clients

admin Opinions 8 comentaris

En el nostre afany de poder donar un millor servei us agrairem la vostre opinió. Ens podeu fer arribar els vostres comentaris, la zona on heu estat tractats i la valoració del servei de l’1 al 5.

Moltes gràcies!!

Valora el nostre servei

8 Comentaris sobre Opinions de clients

 1. Alba Zamora

  Porto anant a veure en Martí més de dos anys per problemes a l’esquena i al maluc. Sempre surto infinitament millor, alineada i reforçada per poder seguir amb la meva activitat diaria sense complicacions. Moltes gràcies!!

  El teu nivell de satisfacció
 2. Alan

  Un amic em va recomanar el centre Quiros per una millor recuperació física després de l’esport, i ja fa un temps que li he seguit el consell i regularment acudeixo a que en Martí em tracti les molèsties per la pràctica de l’esport per tal de poder seguir jugant al millor nivell.

  El teu nivell de satisfacció
 3. andré

  Bonjour,
  depuis de nombreuses années je passe mes vacances à Pals et je ne manque pas de passer voir Marti Puig pour une remise en état de ma colonne vertébrale par un massage.
  Cet homme est un professionnel hors-pair, il n’y a pas un problème qu’il ne puisse régler.
  Toute ma famille un jour ou l’autre a eu besoin de ses services.

  Cordialement,

  A.E

  El teu nivell de satisfacció
 4. Rosa Marín

  Hola Martí! Ja fa setmanes que volia posar-me amb contacte amb tu per donar-te moltissimes gràcies. Després de les sessions que em vas fer aquest estiu t’he de dir que estic com nova i que l’esquena ja no em fa gens de mal. Per mi i la meva familia ets un heroi i tens unes mans de plata. Gràcies gràcies gràcies.

  El teu nivell de satisfacció
 5. Marta Pujol

  Un comentari d’agraiment,el meu marit va enar coix i amb un dolor molest.
  En el centre quiros un cop mes ens van resoldre el problema amb la profesionalitat que el caracteritza.
  Una sesio i la tendinitis diagnosticada va perdre molta intensitat.
  gracies un cop mes.

  El teu nivell de satisfacció
 6. Elena

  Desde mi primer contacto con el centre quiros Martí me ha solucionado mis problemas con las cervicales, gracias siempre estare agradecida y si tengo algun problema muscular sé a quien acudir

  El teu nivell de satisfacció
 7. MARIA DOLORS CASTELLS MONLLOR

  Jo tinc un problema al colze amb els tendons, i gràcies al centre Quiros m’ha millorat força. En el meu cas ho tinc una mica crònic, però quan vaig a fer una sessió em trobo molt millor.

  El teu nivell de satisfacció
 8. Manel Cuesta Sempere

  Bon dia. El tractament que em va fer el Sr. Marti per lesio a la cama va ser efectiu. Al cap de 2 dies ja no vaig notar cap dolor. Moltes gracies.

  El teu nivell de satisfacció

Deixa'ns el teu comentari

You must be logged in to post a comment.

 • Contacti amb nosaltres: